Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlamlar.

Açılıp - kapanma ustalıklevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında mukannen periyotlarla bu durum yoklama edilmelidir. 

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayan kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 set tenha kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması önemli nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunmuş olduğu binanın derunerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek kurtarma yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Sınırlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu hanek konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları ayrılma geçirmek baskı ve güvensiz olacağı yürekin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını manzum kontroller ile denetlemek ve incelemek değerlidir.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en üs kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Binalarda belirli standartlarda zemin alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri mideermektedir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin kanatı istanbul Yanggın kapısı fiyatları keşik opsiyonel olarak düzenınan hidrolik kanat ile daha pıtrak kullanma katkısızlanabilir.

Report this wiki page