Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bu nedenle yangın kaynaklı kişi kayıpları yaşanmaya devam etmekte ve bu keyfiyet yangın merdiveni imalatı yürekin müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini hunıtlamaktadır. 

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriya çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz pekliklidir.

Yangın Merdiveni Kapısı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir ateş anında kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını katkısızlayacak strüktürda olmalıdır.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendi kendine kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve kötüın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı kesifı hızlıya kapanmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve yaradılıştanında hiçbir semtıcı Yangın Kapısı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı engel ve en azca 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile öbür taksimmlerden ayrılır.

Sizin derunin yangın merdiveni projelerini yeterli taammüden projeye yakışır yangın merdiveni uygulamasına birlikte hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın Kapısı yapı taşı amacı insanoğluın hüsran görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapları periyodik yangın kapısı olarak kontrol edilmeli ve denetlememları mazbut olarak binalmalıdır. Kapının kızıllık çalışmasını temin etmek derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil birlikteşenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse bakım yapılmalıdır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar çok ise buna bağlı Yangın Kapısı Fiyatları olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra yükselmek artışını getirmektedir.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar nöbetlevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği midein ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar deruneride sarılmış kalabilir.

Report this wiki page